Gaming bord och Gaming stol, är det så viktigt?

I dagens samhälle som är full on kapitalism kan det ibland vara svårt att veta vilka produkter som faktiskt gör skillnad när det kommer till gaming och liknande. Det finns så otroligt mycket krimskrams som bara är till för att vi ska konsumera. Något som blivit alltmer populärt på senaste tiden är gaming stolar och gaming tangentbord. Är det faktiskt värt pengarna? Är det något som man bör lära sig mer om och kanske investera i? Låt oss hjälpa dig om hur du bör tänka.

Vad är ett Gaming Bord?

Den senaste hypen som ni säkert känner till är gaming bord. Vad är det egentligen? Vad är skillnaden mellan ett bord från IKEA och ett gaming bord. När det kommer till det utrymmet du har för att spela så är det otroligt viktigt att du har nog med plats för skärm, dator och tangentbord. Ett alldeles för litet bord kommer få till spelande att lida. Det är väldigt vanligt med en höj och sänk-funktion så att du även ska kunna stå upp när du använder din dator. Allt för att spara på kroppen. Vi får bara en kropp så vi bör ta vara på den.

Vad ska jag tänka på om jag ska köpa ett Gaming Bord?

När det kommer till att investera i ett gaming bord så är det viktigt att man gör lite research innan. Eftersom det är rätt mycket hype just nu kring dessa typer utav bord så har det kommit väldigt många billiga kopior av låg kvalité på marknaden. Självklart är dessa billigare men vi tycker faktiskt att det är mer värt att lägga en lite större peng för att få ett riktigt bra gamingbord. Vi brukar rekommendera märket Arozzi som alltid levererar med högsta kvalité

Vad är en Gaming Stol?

Vi måste såklart ha något att sitta på när vi dyker ner i vårt spelande. Att sitta på en halvruggig pinnstol i flera timmar är allt annat än optimalt. Självklart finns det okej stolar från t.ex. IKEA men dessa är inte ergonomiskt utformade och är inte alls skapade för att sitta flera timmar i streck. På senare tid så har det kommit hundratals olika modeller utav gaming stolar som är just anpassade för personer som spelar. Alla vi i JU Solar har köpt oss gaming stolar och vi kan säga att det är enormt stor skillnad på hur vi mår i kroppen idag i jämförelse för ett par år sedan.

Vad ska jag tänka på om jag ska köpa en Gaming Stol?

När det kommer till att köpa en gaming stol så är det viktigt att du inte snålar med din budget. Detta är en produkt du använder varje dag. Se till att du åker till en butik där du faktiskt kan testa de olika modellerna. Det kan varierar väldigt mycket vilken stol som är bäst för just din kropp ifall du är lång, kort, tjock eller smal. Se även till att stolen är gjord i ett slitstarkt material så att du inte måste byta igen inom något år.