7 Coola Gaming Produkter Du Bara Måste Ha

Känner du att polarna drar iväg och du är kvar på samma skill utan någon form av progress alls?
Är det du som bara är värdelös eller vad kan faktiskt vara problemet?
Något som vi har märkt när vi pratat runt bland människor är att detta är ett alltmer vanligt problem och vi tänkte prata lite om ett av de kanske vanligare problemen inom gaming och hur man fixar till detta.

Det absolut största problemen att se till att du har på det torra är din gaming utrustning. Utan ordentlig hårdvara så kommer resten av din upplevelse inte vara den samma som någon som har rätt produkter.

1. Gaming Mus

När det kommer till precision i ditt spelande så är en bra gaming mus A och O. Du kommer aldrig kunna sikta och vara lika snabb som dina polare om du sitter på en gammal mus som inte alls reagerar lika snabbt. Är det dessutom en trådlös mus från ett par år sedan så har du stor underläge. Du kommer i princip aldrig kunna mäta dig med en person som har en bra mus. Se till att du uppgraderar dig till en bra trådbunden mus om du är på en tightare budget. Har du lite mer att spendera så finns det idag riktigt grymma trådlösa gaming möss.

2. Gaming Skärm

För att se till att du alltid hänger med på vad som händer så är det viktigt att du har en snabb skärm. Vi tänkte först att detta inte spelar så stor roll med att gå från en långsam skärm till en på 144hz och <2ms så är det som en helt ny värld. Det är svårt att beskriva skillnaden i text utan det är något som måste upplevas irl själv. Om du sitter på en normal skärm så har du ofta en responstid på kanske 10ms. En gaming skärm brukar ha under 2ms, dvs. hela 5 gånger snabbare än vad du har. Personer som har en gaming skärm har alltså 5 gånger större chans att se vad som händer. Det är ett enormt övertag.

3. Gaming Tangentbord

Precis som gaming mus så är ett tangentbord extremt viktigt. Har du inte ett gaming tangentbord så är responstiden på knapptryckningarna mycker långsammare. Vi rekommenderar alltid att köpa ett trådbundet och mekaniskt tangentbord för optimal responstid. Idag fungerar även trådlösa tangentbord men för att vara på säkra sidan så kör alltid trådbundet.

4. Gaming Headset

Hur ska du kunna reagera om du inte har ordentligt ljud? Ett grymt gaming headset kommer låta dig reagera med både hörseln och synen. Desto fler sinnen desto bättre. Trådbundet är att rekommendera men även trådlösa lite dyrare headset fungerar.

5. Gaming Dator

Själva hjärtat i din setup. Utan en bra gaming dator så är det ingen idé att ens fylla på med de andra produkterna. Se till att du hela tiden kan spela dina spel på över 100 fps.

6. Gaming Musmatta

För att din gaming mus ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att underlaget är bra så att den kan glida runt helt utan problem. Vi brukar rekommendera stora musmattor så att du inte får problem och musen hamnar utanför mattan vid hastiga rörelser.

7. Gaming Stol

Om du sitter flera timmar och spelar så är det viktigt att du har en ergonomisk position. Detta saknar många av dagens stolar som du köper på t.ex. IKEA. Vi rekommenderar att du investerar i en vettig gaming stol så att du slipper få ont i ryggen när du blir äldre. Du får tyvärr bara en kropp. Se till att vårda den!

 

Referenser:

https://www.razer.com/eu-en

https://sv.steelseries.com/